Teollisuuden kunnossapito ja asennus Cetira Oy:ltä

Tarvitsetko joustavaa ja laadukasta tekijää teollisuuden kunnossapitoon tai teollisuusasennuksiin? Olipa kyseessä sitten metalliteollisuuden, betoniteollisuuden tai rakennusteollisuuden toimija, Cetiraan voit luottaa. Palvelutarjontamme kattaa laajan skaalan monenlaisia teollisuuden kunnossapito- ja korjaustöitä; erikoisosaamistamme ovat esimerkiksi betonialan muottien teot ja muut erikoisosaamista vaativat työt. Teemme lisäksi erilaiset nostoapuvälineet suunnittelusta valmistukseen. Lisäksi saat saman katon alta henkilönostimien ja nostoapuvälineiden tarkastukset sertifioidulta tarkastajalta. Yrityksemme kotipaikka on Kurikka, mutta palvelemme asiakkaita koko Suomen laajuudella.

Teollisuuden kunnossapito

Valitettavan usein käy niin, että koneen rikkoutuminen sattuu juuri väärään hetkeen ja tuotanto pitäisi saada pyörimään jälleen mahdollisimman nopeasti. Seisovat koneet maksavat usein pitkän pennin odottavalle. Olemme tulleet tunnetuksi joustavana toimijana, joka saa koneet kuntoon mahdollisuuksien mukaan jopa seuraavaksi päiväksi. Pääosin teemme työt normaalin työpäivän puitteissa, mutta meillä eivät hanskat tipu heti iltapäivästä, vaan koneet saatetaan kuntoon kelloon katsomatta.

Osaamme erilaiset asennus- ja korjaustyöt eri teollisuuden aloilta kuten:

  • betoniteollisuuden kunnossapito ja asennukset
  • betoniteollisuuden muottien valmistus
  • metalliteollisuuden kunnossapito ja asennukset
  • rakennusteollisuuden kunnossapito ja asennukset
  • nostoapuvälineiden suunnittelu ja valmistus
  • henkilönostimien tarkastus
  • nostoapuvälineiden tarkastus

Meillä on käytössämme ensiluokkaiset välineet teollisuuden kunnossapito- ja asennustöihin. Osaavat ammattilaisemme tulevat paikalle nopeasti ja työskentelevät tehokkaasti, jotta tuotanto saadaan jälleen käyntiin.

Monipuoliset teollisuuden palvelut saman katon alta

Me tarjoamme monipuoliset teollisuuden palvelut vuosien kokemuksella. Toimivan teollisuusyrityksen hyvä kumppani on tehokas ja joustava korjaustöiden asiantuntija. Oli kyse sitten teollisuuden kunnossapidosta, asennuksista tai korjauksista, me hoidamme homman.

Nostoapuvälineiden suunnittelu ja valmistus

Nostureita tarvitaan jokaisella teollisuuden alalla. Monesti tarpeet nosturien ominaisuuksista vaihtelevat jopa tuotantolaitoksittain ja pienillä modifioinneilla voidaan saada merkittävä tehostus jokapäiväisiin nostoihin. Suunnittelemme erilaisiin nostureihin nostoapuvälineet aina asiakkaan tarpeiden mukaan, oli kyse nostoliinoista, ketjuista tai mistä tahansa tarpeesta. Kun suunnittelu ja valmistus ovat saman katon alla, saadaan juuri sellaiset laitteet, kun halutaan. Suunnittelemamme tuotteet eivät ole suinkaan samasta muotista, vaan laitteet räätälöidään asiakkaan tarpeisiin.